Komentara: 9
Pregleda: 1460

Rukomet: Spartak izgubio od Crvene zvezde, posle ovog poraza definitivno sledi niži rang

03.05.2022. u 11:33h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka poraženi su u Beogradu od Crvene zvezde rezultatom 32:22, u okviru 13. kola Arkus lge . Ovim porazom Subotiačni su potvrdili ispadanje iz elitnog ranga.
Rukomet: Spartak izgubio od Crvene zvezde, posle ovog poraza definitivno sledi niži rang
Foto: Arhiva

Poveo je Spartak sa 2:0 golovima Milunovića i Radosavljevića, ali je domaćin brzo prokrenuo sa tri vezana pogotka Đurovića. Nisu dugo bili crveno - beli u prednosti. Subotičani su izjednačili, potom ponovo prešli u vođstvo ii do 20. minuta imali dva gola prednosti. Ipak je Zvezda sa četiri gola poravnala na 10:10, a onda preuzela vođstvo  za plus tri pred odlazak na pauzu.

U nastavku je domaći tim bio bolji. Stečenu prednost nije ispuštao i bodobvi su ostali u Beogradu, a Spartak se od naredne sezone seli u niži rang takmičenja.

Crvena zvezda – Spartak 32:22 (16:13)

Crvena zvezda: Gemaljević, Jelić 1, Bogunović, Stojanović, Simić 5, Šljukić, Alavanja 3, Đurović 8, Radovanović 3, Knežević 1, Blagojević 5, Jović 1, Laković, Majes 2, Vučićević 3.

Spartak: Vojvodić, Ivančević 4, Miskin 2, Ivić, Potpara 1, Mrvović 2, Tasić, Vuković, Milunović 6, Vještica 1, Radosavljević 5, Simić, Spremo 1, Vukadinović.

U poslednjem kolu Spartak dočekuje Jugović iz Kaća.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 1460
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.