Komentara: 1
Pregleda: 693

Rukomet: Spartak osvojio bod na startu prvenstva

18.09.2022. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Spartak je na startu novog šampionata uknjižio bod, odigravši nerešeno (28:28) sa Vrbasom u 1. kolu Super B lige Srbije. Utakmica je protekla u visokom ritmu gde su gosti imali minimalnu prednost posle pola sata igre, dok je nastavak protekao u velikoj borbi uz preokret Subotičana za visoku prednost ali je završnica ipak protekla u neizvesnosti i na kraju su bodovi podeljeni.
Rukomet: Spartak osvojio bod na startu prvenstva

Spartak je u prvih desetak minuta meča imao prednost od 4:2, ali su Vrbašani brzim golovima i serijom od 4:0 preokrenuli u svoju korist 4:6. Vodila se velika borba, a u 25 minutu na semaforu je stajao rezultat 11:11. Nervoza je malo doprinela da uslede greške domaćina što su gosti iskoristili i pogotkom sa sedam metara kod rezultata 13:14 okončali prvo poluvreme.

Drugo poluvreme je donelo odličnu igru Subotičana. Odlični u napadu uz odbranu na visini zadatka i serijom od 8:2 napravili preokret i stekli prednost od plus četiri. Brzo se istopila zaliha i gosti su izjednačili 22:22, a potom ponovo preokrenuli rezultat u svoju korist. Sedam minuta pre kraja meča na semaforu je ponovo stajao izjednačen rezultat 26:26. Vrbas je uspeo dva puta da stekne prednost, a Spartak da je anulira i na kraju je utakmica završena bez pobednika -28:28.

Spartak – Vrbas 28:28 (13:14)

Spartak:  Momić 3, Maskin, Ivić, Potpara, Milisavljević, Gašić, Spremo 2, Radosavljević 10, Latković, Bošković 4, Bukvić 1, Rakić 6, Laković 2, Vojvodić.

Vrbas: Zekić, Mićunović 1, Mirković 3, Vujičić, B. Kovačević, Bosančić 5, Dragnić 4, Musić, Bajrović, R. Kovačević 7, Roganović 4, Krivokapić, Papović 3, Vujović 1, Mirković, Skuban.

U narednom kolu Spartak je opet domaćin i ugostiće ekipu Sinđelića iz Beograda, a utakmica se igra u  subotu, 24. septembra, od 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 693
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.