Komentara: 0
Pregleda: 699

Rukomet: Spartak osvojio bod u Lazarevcu

08.05.2023. u 14:52h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u okviru 21. kola Super B lige odigrao nerešeno 27:27 sa Kolubarom u Lazarevcu. Subotičani su osvojili vredan bod i blizu su mesta koje ih vodi u plejof i borbu za povratak u viši rang.
Rukomet: Spartak osvojio bod u Lazarevcu

Prvi deo utakmice protekao je u izjednačenoj igri gol za gol. Iako su Subotičani u dva navrata imali prednost, domaći tim je uspevao da poravna rezultat. Posle 30 minuta igre na semaforu je stajao rezultat 10:10.

U nastavku utakmice Subotičani su se razigrali i serijom od četiri pogotka uz dobru odbranu poveli sa 14:10. Kako je vremeodmicalo Spartak je lakše primao golove i Kolubara je ponovo uspela da izjednači desetak minuta pre kraja meča -18:18. Trgli su se učenici Slaviše Lakovića i ubrzo došlo do nove prednosti od plus dva koju su održavali do same završnice susreta. Poslednji minut utakmice bio je preloman. Dmači timje smanjiona 26:27, a posle jedne greške Subotičana i brzog napada Kolubara je izjednačila za konačan rezultat 27:27.

Kolubara - Spartak 27:27 (10:10)

Kolubara: Filipović  5, Radovanović 2, Jelenić 2, Veljanović, Vasiljević 2, Spaswić 6, Martinović 1, Jovanović, Marić 1, Protić, Đorđević, Vujošević 2, Martinović N., Đurđević 6, O. Jelenić, Mandić.

Spartak: Starčević, Momić 3, Miskin 5, Marić, Ivić, Potpara, Gašić, Spremo, Radosavljević  5, Perazić, Bukvić, Živković 3, Stevović 8, Laković 3, Vojvodić, Maksimović.

U poslednjem kolu ligaškog dela Spartak dočekuje Sivac. Utakmica se igra u subotu od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 699
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.