Komentara: 1
Pregleda: 403

Rukomet: Spartak počeo pripreme za novu sezonu, Sudžum umesto Lakovića

21.08.2024. u 08:09h
Izvor: Subotica.com
Rukomet: Spartak počeo pripreme za novu sezonu, Sudžum umesto Lakovića

Rukometaši Spartaka počeli su pripreme za novu sezonu u Super B ligi Srbije. Subotičani u pohode za bodove ulaze u dosta izmenjenom sastavu kada je igrački kadar u pitanju, ali i sa novim trenerom. Umesto Slaviše Lakovića koji je subotički tim vodio u protekloj sezoni ka novim uspesima Spartak će predvoditi Dragan Sudžum, dobro poznato ime u svetu rukometa.

Sudžum je ostvario zavidnu igračku karijeru na poziciji levog krila, ostavio traga kao reprezentativac naše države,  a sada se nalazi u ulozi trenera i svoje znanje i iskustvo pokušava da prenese igračima.

Prvenstvena trka startuje 20. septembra, a do tada će spartak polako složiti sve kockice, formirati i uigrati ekipu kroz rad koji obavlja u Sportskoj hali u Bajmoku gde će i odigravati svoje prvenstvene utakmice jer je parket u Hali sportova renoviran i postavljen da se odigravaju samo košarkaški mečevi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 časova i 10 minuta
Komentara: 1
Pregleda: 403
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.