Komentara: 5
Pregleda: 1220

Rukomet: Spartak poražen od Crvene zvezde u finišu utakmice (29:30)

14.03.2022. u 09:15h
Izvor: Subotica.com
Spartak je poražen do Crvene zvezde rezultatom 29:30 u okviru 9. kola plejuta Superlige. U meču koji je bio neizvestan do samog kraja trijumfovali su gosti pogotkom dve sekunde pre kraja, a strelac je bio najbolji akter susreta Marko Knežević.
Rukomet: Spartak poražen od Crvene zvezde u finišu utakmice (29:30)

Početak utakmice nagovestio je borbenu igru i veliku neizvesnost jer se igralo gol za gol sve do 12. minuta kada Spartak golom Radosavljevića dolazi do vođstva od 6:5, a zatim nakon oduzete lopte povećava na plus dva. Nastavljena je borba do same završnice prvog dela, slabija odbrana na obe strane dozvolila je da se olako postižu golovi i na odmor se otišlo uz minimalnu prednost domaćeg tima od 15:14.

U nastavku meča Zvezda je odmah po povratku na parket izjednačila rezultat preko Kneževića. Nisu se predavali domaći igrači, Stojanović je ponovo Subotičane doveo u prednosi, a onda u 34. minutu novo izjednačenje kod rezultata 18:18. Uspevaju gosti sa dobrom odbranom i dva brza gola Đurovića da prokrenu rezultat 18:20. Rešeni da obodovi ostanu u Subotici igrači Spartaka su se borili iako je Zvezda stigla do plus četiri gola prednosti. Radović je odbranio u dva navrata i dao priliku Subotičanima da smanje prednost gostujuće ekipe što su Stojanović, Vještica i Mrvović iskoristili i približili se na minus jedan 26:27. Lomio se rezultat u 57. minutu.

Zvezda je ponovo povela sa dva gola prednosti, a onda je Radosavljević sa sedam metara smanjio na 27:28. Borbena i dramatična završnica, gde domaći tim uspeva da izjednači u 59. minutu posle dva sedmerca, ali tačku na utakmicu stavlja Marko Knežević svojim pogotkom za pobedu Crvene zvezde dve sekunde pre kraja meča – 29:30.

Spartak – Crena zvezda 29:30 (15:14)

Spartak: Radović, Mrvović 4, Miskin, Stojanović 4, Milunović 1, Čolović, Vještica 2, Potpara, Spremo 3, Radosavljević 11, Ivančević 1, Gudurić 2, Vukadinović 1, Pižurica, Tasić, Kerić,.

Crvena zvezda: Gemaljević, Đurović 9, Simić, Jevtović, Jović 1, Stojanović, Majes 3, Jelić, Matičić 6, Blagojević, Alavanja, Bogunović, Laković, Šljukić 3, Milošević, Knežević 8.

Spartak u narednom kolu, 26. marta gostuje u Kaću gde će snage odmeriti sa ekipom Jugovića.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 1220
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.