Komentara: 0
Pregleda: 825

Rukomet: Spartak poražen od Novog Pazara (30:31)

22.03.2021. u 09:33h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka ostali su bez bodova protiv Novog pazara. Gosti su slavili golom razlike.
Rukomet: Spartak poražen od Novog Pazara (30:31)

Rukometaši Spartaka poraženi su u 9. kolu plej –auta od Novog Pazara rezultatom 30:31. Meč je protekao u izjednačenoj igri. Vodila se velika borba do poslednjeg minuta i golovi su se nizali jedan za drugim. Sreća je bila na strani Novog Pazara koji je golom razlike slavio.

Nakon 20 minuta igre Novopazarci su imali prednost od plus jedan 8:9, nsu posustajali Subotičani i do poslednjeg trenutka su se borili. Ipak se na pauzu otišlo uz prednost gostujućeg tima od tri gola.
Nastavak je protekao u velikog borbi, Novi Pazar je imao čak šest golova prednosti. Uspeli su igrači Spartaka da to smanje  i pet minuta pre kraja iako su imali četiri gola zaostatka uspeli su da stignu na minus jedan, ali to nije bilo dovoljno da urade nešto više i gosti su slavili 30:31.

Spartak – Novi Pazar 30:31 (13:16)

Spartak: Arđelan, Bižić, Jovanović 1, Skuban 7, Potpara 2, Đurović 1, Milisavljević, Grozdić 2, Jovanovski 2, Peić Tukuljac 3, Petrović 1, Kojadinović 3, Kolundžić 3, Radosavljević 3, Spremo 2, Jošić.

Novi Pazar: Milenković, Raković, Mujčinović 2, Kukić 1, Dimitrijević 2, Stojanović 8, Živković, Rakić 12, Mekić, Radisavljević 3, Badić 1, Brunčević, Međedović 2.

U narednom kolu Spartak dočekuje Crvenu zvezdu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 825
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.