Komentara: 1
Pregleda: 911

Rukomet: Spartak poražen od Partizana, sledi borba u plejautu

08.02.2021. u 11:48h
Izvor: Subotica.com
Spuštena je zavesa na prvi deo takmičenja u Superligi Srbije. Spartak je poražen u poslednjem kolu od Partizana i boriće se u plejautu.
Rukomet: Spartak poražen od Partizana, sledi borba u plejautu
Foto: Arhiva, 2018

Rukometaši Spartaka u poslednjem, 14. kolu grupe A, poraženi su od Partizana u Beogradu rezultatom 32:29. Iako je prvih desetak minuta proteklo u izjednačenoj igri domaći tim je bio bolji i na kraju zasluženo osvojio bodove.

Od početka se vodila velika borba. Nizali su se gol za golom i u 11. minutu na semaforu je stajao izjednačen rezultat 5:5. Raspucali su se domaći igrači, a odbrana Subotičana nije imala rešenja i za svega sedam minuta igre Partizan je stekao prednost od šest golova. Bilo je to nedostižno za mladu ekipu Spartaka i na odmor se otišlo uz vođstvo crbo – belih od 14:9.

U nastavku utakmice vodila se borba, ali tri gola prednosti domaćina nisu uspeli plavo – beli da anuliraju i bodovi su ostali u Beogradu.

Partizan - Spartak 32:29 (14:9)

Partizan: Mihajlov, Vujičić, Bajčeta 2, Grubić 4, Beloševac, Varga, Trnavac, Gojković 5, Mićić 3, Gudurić, Maksić 12, Cvijetić, Patrić, Pižurica 1, Bojanić 1, Nešić 4.

Spartak: Jovanović 4, Grozdić 2, Božić, Spremo 1, Kojadinović 4, Radosavljević 2, Ilić, Đurović 5, Skuban 4, Petrović 6, Vojvodić, Peić Tukuljac, Kolundžić, Jovanovski, Obradović 1, Arđelan.

Spartak je prvi deo prvenstva u A grpi okončao na šestoj posziciji sa osam osvojenih bodova i boriće se u plej- autu sa ekipama Proletera, Kikinde, Crvenke, Novog Pazara, Crvene zvezde, Obilića i Šamota za mesto koje ih ostavlja u eliti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 911
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.