Komentara: 0
Pregleda: 1027

Rukomet: Spartak poražen u Aranđelovcu

08.03.2021. u 13:42h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka poraženi su od Šamota u 2. kolu plejauta. Posle neizvesne borbe bodovi su ipak ostali u Aranđelovcu.
Rukomet: Spartak poražen u Aranđelovcu

Spartak je pretrpeo novi poraz u drugom kolu borbe za opstanak. Od Subotičana je bio bolji Šamot i slavio rezultatom 25:22

Od prvog minuta se vodila velika borba. Obe ekipe su bile željne da ostvare pobedu i upišu važne odove. Posle velike i neizvesne borbe Aranđelovčani su bili uspešniji za tri gola i upisali trijumf.

Šamot – Spartak 25:22 (13:12)

Šamot: Ilić, Radosavljević 1, Dragutinović 6, Preković, Ranković, Jovanović, Lomić 6, N. Ilić 1, Stojković, Živojinović  1, Vuković 3, Živković 3, Pešić, Avramović 4, Milinić.

Spartak. Arđelan, Bižić, Vojvodić, Jovanović, Skuban, Potpara 4, Đurović 1, Milisavljević, Grozdić 1, Jovanovski, Peić Tukuljac 1, Petrović 1, Kojadinović 6, Kolundžić, Radosavljević 5, Spremo 3.

Sledi reprezentativna pauza. U  narednom kolu Spartak dočekuje Novi Pazar, a utakmica je na programu 20. marta. Sedam dana kasnije Subotičani će ugostiti Crvenu zvezdu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1027
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.