Komentara: 12
Pregleda: 977

Rukomet: Spartak poražen u Kaću (31:23), nastavlja se borba za opstanak u superligaškom rangu

28.03.2022. u 11:36h
Izvor: Subotica.com
U 10. kolu plejauta Arkus lige Spartak je poražen u Kaću od Jugovića rezultatom 31:23. Domaći tim je od prvog do poslednjeg minuta bio bolji rival i na kraju osvojio bodove u borbi za opstanak u elitnom rangu.
Rukomet: Spartak poražen u Kaću (31:23), nastavlja se borba za opstanak u superligaškom rangu

Od početka se vodila borba na parketu za svaku loptu. Domaći tim je poveo, Subotičani izjednačili. Potom su Kaćani stekli prednost od dva gola i održavali je do 15. minuta igre. Polako su to prednost uvećavali, a Spartak nije uspevao da je smanji i na pauzu se otišlo uz plus sedam za Jugović – 17:10.

U drugom poluvremenu Kaćan su nastavili odličnu igru, svi pokušaji Subotičana da smanje vođstvo domaćina nisu urodoli plodom. Stečena prednost Jugovića bila je nedostižna i bodovi su ostali u Kaću – 31:23.

Jugović – Spartak 31:23 (17:10)

Jugović: Momčilović 3, Dragoljević 5, Grozdić 1, Rakić 6, Rodić, Jelić 1, Regović 6, Ninković, Savić, Mirić 5, Radosavljević, Pešić 3, Šipka, Bozoljac 1, Andrić, maksimović.

Spartak: Mrvović 4, Miskin 3, Stojanović 2, Milunović, Čolović, Vještica 2, Potpara, Spremo, Radosavljević 9, Ivančević 2, Gudurić, Vuadinović, Pižurica, Tasić, Kerić 1, Radović.

U narednom kolu Spartak gostuje u Beogradu gde će snage odmeriti sa ekipom Obilića, a meč se igra 9. prila. Potom ostaju još tri kola do kraja takmičenja, gde Subotičanima predstoji gostovanje Crvenoj zvezdi, meč sa Novim Pazarom se ne igra jer je ekipa istupila na početku takmičenja i u poslednjem susretu plavo – beli će ugostiti Jugović iz Kaća. Pokušaće Spartak da dođe do bodova u predstojećim utakmicama vrednom opstanka u superligaškom društvu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 977
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.