Komentara: 0
Pregleda: 708

Rukomet: Spartak poražen u Leskovcu od Dubočice (26:16)

05.10.2020. u 15:38h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka prvenstvo su započeli porazom. Subotičani su na gostovanju u Leskovcu poraženi od Dubočice sa deset golova razlike.
Rukomet: Spartak poražen u Leskovcu od Dubočice (26:16)

Rukometaši Spartaka u prvom kolu A grupe Arku Superlige Srbije poraženi su od Dubočice u Leskovcu rezultatom 26:16. Leskovčani su apsolutno bili dominantniji i na kraju slavili a deset golova razlike.

Domaći tim je od starta krenuo silovito, stekao prednost koju je do same završnice  držao i na kraju pobedio.  Iako početak niej nagoveštavao takav rasplet, posle 20 minuta neizvesnosti i odličnih odbrana Arđelana, Leskovčani su bili neumoljivi i na poluvremenu su imali prednost od 11:6.

U nastavku je Spartak smanjio razliku na plus dva, ali je potom usledila serija domaćina od pet vezanih golova za vođstvo od 17:11. Vodila se borba, ali je Spartak bio nejak da sustigne domaći tim koji je već posle 47. minuta igre imao prednost od devet golova. Do kraja mečaoba tima su po pet puta zatresla mrežu za konačni 26:16

Dubočica - Spartak 26:16 (11:6)

Dubočica: Gašić, Cvetković, Simić 1, Stanković 1, Radulović 2, V. Nikolić 3, Marinković, Ristić 1, Pavlović 1, Erić 1, Mitrović 1, Zlatanović, Matović 5, Atanasković 5, Radović 5.

Spartak: Jovanović 3, Mrvović 2, Božić, Spremo 1, Kojadinović 4, Radosavljević 1, Ilić, Đurović 4, Milosavljević, Skuban, Petrović 1, Vojvodić, Radojičić, Obradović, Arđelan.

U narednom kolu Spartak ponovo gostuje i to novajliji u Arkusligi, ekipi Crvenke, dok u trećem kolu na svom terenu Subotičani dočekuju Kikindu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 708
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.