Komentara: 0
Pregleda: 845

Rukomet: Spartak poražen u Zrenjaninu (31:26)

27.10.2020. u 09:45h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka ostali su bez bodova u Zrenjaninu. Proleter je bio uspešniji i slavio sa pet golova razlike – 31:26.
Rukomet: Spartak poražen u Zrenjaninu (31:26)

U četvrtom kolu Arkus lige Srbije u grupi A, Spartak je poražen od Proletera u Zrenjaninu rezultatom 31:26. U prvom delu se vodila egal borba. Iako su Zrenjaninci imali prednost u završnicu prvog dela Subotičani su uspeli da izjednače, ali to je bilo sve.. Nastavak je pripao raspucanim domaćinima i bodovi su ostali u Zrenjaninu.

Proleter je dobro otvorio meč i stečenu prednost održavao sve do 24. minuta kada su Subotičani uspeli da izjednače. Nisu dozvolili Zrenjaninci da Spartak preokrene rezultat u svoju korist, pa su se potrudili da na pauzu od uz tri gola prednosti – 15:12.

Rešeni da bodovi ostanu u Zrenjaninu drugi deo utakmice rešili su u svoju korist i na kraju slavili sa pet golova razlike – 31:26.

Proleter – Spartak 31:26 (15:12)

Proleter: Šaru, Toškov, Trninić, Karlaš 1, Todorov 2, M. Gaćinović, A. Gaćinović 6, Terzić 7, Krivošija, Jovanov, Barjaktarović 3, Vasić, Kanižaj 3, Kovačević, Pešić 9.

Spartak: Jovanović 3, Mrvović 2, Pepeš Bogosavljev, GrozdIĆ 1, Spremo 4, Kojadinović 8, Radosavljević 2, Ilić, Đurović 4, Milosavljević, Petrović 2, Stošljević, Vojvodić, Radojičić, Arđelan.

U narednom kolu Spartak dočekuje Vojvodinu, a meč se igra u četvrtak od 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 845
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.