Komentara: 0
Pregleda: 904

Rukomet: Spartak preokretom protiv Proletera do novih bodova

13.12.2020. u 14:30h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka upisali su novu pobedu. Subotičani su posle preokreta stigli do bodova protiv Proletera.
Rukomet: Spartak preokretom protiv Proletera do novih bodova

Rukometaši Spartaka pobedili su Proleter u 10. kolu A grupe Arkus Superlige Srbije u Subotici. Iako su gosti imali prednost i na odmor otišli uz četiri gola više, nastavak meča pripao je domaćem timu. Ekipa Slaviše Lakovića je preokrenula rezultat i na kraju slavila 20:19.

Utakmica je počela otvorenom igrom nam obe strane, alije pred golom Zrenjaninaca stajao raspoloženi Gačinović i šak šest puta sprečio Subotičane da postignu gol u prvih deset minuta, dok su njegovi saigrači uspeli da upišu šetiri gola – 1:4. Vodila se velika borba, dva vezana gola Spartaka smanjila su vođstvo Zrenjaninaca, ali to nije bilo dovoljno. Raspoloženi gosti prvih pola sata igre rešili su u svoju korist – 7:11.

Nastavak je doneo drugačiji tok. Gosti su igru držali u svojim rukama do 40. minuta kada, ali Subotičani uspevaju da izjednače pri rezultatu 15:15. Do kraja se igralo gol za gol, a minut pre kraja pogodak domaćeg tima presudio je pobednika u izuzetno bitnoj utakmici za Spartak koji je ove jeseni upisao samo tri pobede, dok je na sedam mečeva ostao bez bodova.

Spartak – Proleter 20:19 (7:11)

Spartak: Jovanović, Mrvović 3, Papeš, Grozdić 1, Bižić, Spremo 3, Kojadinović 2, Radosavljević 6, Ilić, Đurović, Skuban 4, Petrović, Vojvodić, Potpara, Radojičić 1, Arđelan.

Proleter: Toškov, Trnić 2, Karlaš, M. Gaćinović, A. Gaćinović 1, S. Terzić 4, F. Terzić, Krivošija 5, Jovanov, Barjaktarović, , vasić, Kanižaj 2, Pešić 5.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 904
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.