Komentara: 0
Pregleda: 723

Rukomet: Spartak savladao Železničar, za prvu pobedu u sezoni

01.11.2021. u 10:35h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka savladali su Železničar iz Niša rezultatom 44:29 u okviru sedmog kola grupe B Arkus lige Srbije. Subotičani su tako upisali prvu pobedu ove sezone, a da su bili smireniji i precizniji u završnici slavili bi ubedljivije.
Rukomet: Spartak savladao Železničar, za prvu pobedu u sezoni

Početak utakmice nije nagoveštavao ubedljiv trijumf Spartaka. Poveli su Subotičani, potom su Nišlije preokrenule rezultat. Usledila je dobra serija domaćina, Spremo i Skuban su ponovo doveli Subotičane u vođstvo 6:4. Boljom igrom u odbrani, ali i velikom željom za pobedom Spatzak je stigao do velike prednosti posle pola sata igre 22:13.

I u nastavku se Spartak pitao na parketu. Uspeli su domaći igrači da steknu veliku prednost posle samo osam minuta igre u drugom delu na semaforu je stajao rezultat 28:17. Nisu imali gosti snage za nešto više, a Spartakovi igrači da su samo precizniji bili u završnici mogli su i ubedljivije da slave.

Pobeda od 44:29 došla je u najboljem trenutku za domaći tim koji sada ima tri upisana boda za pomak sa dna tabele.

Spartak - Železničar 44:29 (22:13)

Papeš Bogosavljev 2, Spremo 7, Radosavljević 6, Stanković 1, Skuban 5, Suvajdžić 6, Vojvodić, Potpara 3, Stojanović 6, Radović.

Železničar: Blagojević, Biševac 5, Veljović 7, Stoiljković, Petrović 3, Pavić, Đorđević 3, Mladenović 3, Ristić, V. Ristić  1, M. Ristić 1, Miljković, Kostić 6, Zlatković.

U narednom kolu Spartak dočekuje Dubočicu iz Leskovca. Utakmica je na programu 10. novembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 723
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.