Komentara: 0
Pregleda: 215

Rukomet: Spartak slavio protiv Novog Beograda (27:32)

21.10.2024. u 10:44h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u 5. kolu Super B lige na gostovanju slavio rezultatom 32:27 protiv Novog Beograda. Ekipa trenera Dragana Sudžuma od početka do kraja utakmice imala je prednost i ni jednog trenutka nije dovela u pitanje koji tim će osvojiti bodove u ovom duelu.
Rukomet: Spartak slavio protiv Novog Beograda (27:32)
Foto: Ilustracija, arhiva

Subotičani su došli do prednosti preko Alekse Stojanovića, ali je domaćin uzvrati i izjednačio golom Kaarlovića. Usledila su dva brza napada gostujućeg tima gde su precizni bili Ivančević i Stanković. Kako je vreme odmicalo odličnom igrom u napadu i dobrom odbranom Spartak je stekao vođstvo od četiri gola razlike – 15:19.

I u nastavku su Subotičani bili bolji tim na parketu. Nisu domaćinu dozvolili ni jednog trenutka da im ugrozi stečenu prednost i u Suboticu su se vratili sa dva vredna boda.

Novi Beograd – Spartak 27:32 (15:19)

Novi Beograd: Beloševac, Tomašević, Mladenović 1, Milanović 1, Mrdaković1, Pešikan 1, Lalić, Janković, Isailović 9, Karlović 4, Đurović 1, Vasiljević 3, Mitrović, Ristić 6, Kovačević, Jovanović.

Spartak: Vuković, Bukvić 7, Marić, Radojičić 3, Stojanović 3, Ivanišević, Ivić, Krstić 2, Laković 2, Spremo, Lisov, Vojvodić, Ivančević 10, Gaćinović, Stanković 5.

Spartak u narednom kolu dočekuje ekipu Crvenke, a utakmica se igra u nedelju, 27. oktobra od 18 časova u Sportskoj hali u Bajmoku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 časova i 44 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 215
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.