Komentara: 0
Pregleda: 902

Rukomet: Spartak spreman za nastavak prvenstva, večeras protiv Kikinde

27.01.2021. u 10:01h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka obavili su pripreme za nastavak sezone, u kojoj je primarni cilj opstanak u Superligi. Tim Slaviše Lakovića spreman je za nove duele i osvajanje važnih bodova. Večeras gostuju u Kikindi.
Rukomet: Spartak spreman za nastavak prvenstva, večeras protiv Kikinde
Foto: Arhiva, 2018

Rukometaši Spartaka u proteklih mesec dana spremali su se  za nastavak prvenstvene trke i nove rukometne izazove. Uz  maksimalnu posvećenost u proteklom periodu ispunjavali su sve radne obaveze i spremno čekaju start borbe za bodove uz želju da ostvare cilj u ovoj sezoni i izbore opstanak u superligaškom društvu.

Tokom pripremnog perioda pored svakodnevnih trening obaveza odigrali su i nekoliko prijateljskih utakmice kako bi se što bolje uigrali i dočekali prvi meč. Igrači veruju u svoje sposobnosti i nadaju se da će opravdati poverenje koje im je ukazano i sačuvati status tima u Superligi Srbije.

Prvi izazov Subotičane čeka večeras, kada će gostovati u Kikindi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 902
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.