Komentara: 0
Pregleda: 1307

Rukomet: Spartak upisao pobedu protiv Šamota (23:22)

21.11.2021. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka upisali su pobedu na domaćem terenu protiv Šamota iz Aranđelovca, pobedivši rezultatom 23:22 u 10. kolu B grupe Arkus lige.
Rukomet: Spartak upisao pobedu protiv Šamota (23:22)

Subotičani su dobro otvorili meč i posle prvih pola sata igre stekli veliku prednost. Činilo se da će lako doći do bodova, ali su u finišu umalo prokockali stečeno, na sreću golom raslike došli su do drugog prvenstvenog trijumfa veoma važnog u borbi za opstanak.

Spartak je steka prednost od 4:0, borba se vodila, a onda su proradili strelci u protivničkoj ekipi. Posle 15. minuta igre ipak su Subotičani i dalje imali četifi gola više. Odličnom odbranom i preciznošću u napadu vrlo brzo se sa plus četiri razlika povećala. Odličnom srijom od šet golova došli su do prednosti od devet golova i na pauzu se otišlo uz rezultat 14:5.

Činilo se da je pitanje pobednika već tada rešeno, ali su se ipak trgli gosti iz Aranđelovca i brzom srijom olako smanjili ubedljivu prednost Spartaka. Kako je vreme odmicalo prednost se topila i na kraju se vodila velika borba. Ipak je Sparta uspo da sačuva prednsot i pobedom od 23:22 dođe do bodova.

Spartak - Šamot 23:22 (14:5)

Spartak: Radović, Knežević, Papeš Bogosavljev, Skuban 3, Ivić, Kovačević 6, Stojanović 5, Potpara, Jevtović 1, Stanković, Jelenić 1, Obradović, Latković, Radosavljević 4, Simić, Spremo 3.

Šamot: Ž. Ilić, Mrdović, Radosavljević 2, Vokši 3, Dragutinović, Stanojević, Praščević 6, Lomić, N. Ilić, Krejović, Živojinović 2, Spasić,  Pavlović 3, Marić,  Avramović 1, Milinić 5.     

U narednom kolu Spartak će ponovo igrati pred svojom publikom, kada će ugostiti ekipu Mokre Gore iz Zubinog potoka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1307
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.