Komentara: 0
Pregleda: 1059

Rukomet: Spartak upisao važne bodove u Kikindi

28.01.2021. u 15:18h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka startovali su pobedom u nastavku prvenstva. U Kikindi su pobedili u veoma bitnom meču za opstanak u Superligi Srbije.
Rukomet: Spartak upisao važne bodove u Kikindi

U odloženoj utakmici 10. kola Spartak je slavio u Kikindi. Subotičani su bili boji od domaćina i pobedili rezultatom 24:22 u veoma važnoj utakmici za opstanak u eliti.

Od početka utakmice Spartak je kontrolisao igru i rezultat. Subotičani rešeni da ostvare važan trijumf i upišu preko potrebne bodove nisu posustajali. Iako je Kikinda uspela da poravna rezultat u finišu prvog dela – 9:9, Spartak je sa dva brza pogotka stekao prednost od plus dva pre odmora . 11:9.

Nastavilo se u istom ritmu. Držali su rezultatsko odstojanje Subotičani sve do 45. minuta, kada je domaći tim ponovo stigao da izjednači, ali ništa više od toga. Brzo su se učenici Slaviše Lakovića vratili na kolosek koji je vodio ka pobedi. Tri minuta pre kraja Spartak je imao prednost 23:20. Nastupila je neizvesnost u završnici Kikinđani su sa sedam metara smanjili na gol razlike, ali je ipak finiš pripao boljem timu iz Subotice koji je slavio rezultatom 22:24 i upisao dva važna boda.

Kikinda – Spartak 22:24 (9:11)

Kikinda: Knežević, Milošević, Gamber 2, Tubić 5, Marinković 1, Dukatarov, Kenjalo, Krstić, Miškov, Stanković 2, Vrgović 7, Panić, Prodanović, Kosanović, Komarek 5, Mršulja.

Spartak: Jovanović, Mrvović, Grozdić 3, Bižić, Spremo 1, Kojadinović 4, Radosavljević 4, Đurović, Milisavljević, Skuban 2, Petrović, Vojvodić, Peić Tukuljac 2, Potpara 5, Jovanovski 2, Arđelan.

U narednom kolu Spartak gostuje u Novom Sadu ekipi Vojvodine. Utakmica se igra u subotu 30. januara, a već u sredu Subotičani dočekuju Dinamo iz Pančeva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1059
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.