Komentara: 0
Pregleda: 884

Rukomet: Veteranke „Spartaka“ pobednice 7. Međunarodnog turnira u Somboru

26.08.2024. u 08:51h
Izvor: Subotica.com
Rukomet: Veteranke „Spartaka“ pobednice 7. Međunarodnog turnira u Somboru

Nakon malo duže pauze u veteranskom rukometu ponovo je pehar stigao u Suboticu. Veteranke „Spartaka“ osvojile su prvo mesto na 7. Međunarodnom turniru veterana održanom u Somboru, dok je ekipa „Stara škole“ zauzela peto mesto u muškoj konkurenciji.

Na ovogodišnjem izdanju turnira za koji su se domaćini – veteranke „Sombora“ svojski potrudile da protekne u najboljem redu uz dobar rukomet i igru na parketu hale „Mostonga“, sjajno druženje i pesmu, učešće je uzelo oko 180 bivših rukometaša i rukometašica iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine.

Rukomet: Veteranke „Spartaka“ pobednice 7. Međunarodnog turnira u SomboruU konkurenciji veteranki takmičilo se šest ekipa, a nakon dvodnevnog nadmetanja Subotičanke su zasluženo prigrlile pobednički pehar.

Iako nisu najbolje startovale u grupnoj fazi odigravši nerešeno u duelu sa „Kutinom“ u najvažnijim utakmicama su se razigrale i do kraja zabeležile sve pobede. Savladale su ekipu „Top mix“, a zatim u polufinalu bile bolje od „Dinama“ iz Pančeva.

U finalnom meču „Spartak“ je pobedio Sarajevo i zasluženo poneo naslov pobednika, a u svojim redovima je imao i najboljeg pojedinca, Draganu Gajić, koja je proglašena za najboljeg golmana turnira.

Rukomet: Veteranke „Spartaka“ pobednice 7. Međunarodnog turnira u SomboruU muškoj konkurenciji „Ruma“ je osvojila prvo mesto, „Rekreativo“ je bio drugi, a „Bjelovar“ treći.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 časova i 17 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 884
Povezane teme

Spartak Subotica

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.