Komentara: 0
Pregleda: 936

Rukomet: Vojvodina prejaka za Spartak

01.02.2021. u 09:50h
Izvor: Subotica.com
Spartak je pretrpeo poraz u Novom Sadu od Vojvodine. Lider na tabeli bio je neumoljiv i slavio uz razliku od 15 golova.
Rukomet: Vojvodina prejaka za Spartak

Rukometaši Spartaka poraženi su Novom Sadu od Vojvodine rezultatom 31:16 zaostaloj utakmici 12. kola u A grupi Arkus lige. Lider je bio bolji i zasluženo osvojio bodove.

Iskusniji tim novosadskog superligaša od početa meča je nametnuo svoju igru. Odlično su funkcionisali u dobrani i napadu i olako stekli veliku prednost nad Subotičanima posle prvih 30. minuta igre. Vojvodina je pre paue imala na kontu 10 plus.

Nastavak utakmice nije doneo nikakvu neizvesnost. Vojvodina je nastavlia u istom ritmu. Iako je  mlada ekipa Spartaka pokušavala da smanji veliku razliku i prednost ceveno – belih nije uspela u tome i na kraju su bodovi ostali u Novom Sadu.

Vojvodina  - Spartak  31:16 (16:6)

Vojvodina: Kurteš 2, Kovačević 3, Mirković 1, Pribak 1, Vukovljak, Verkić, Miljković, Milenković, Podunavac 2, Rađenović 4, Ratković 1, Tomić 6, Stanković 3, Šotić 2, Babić 5, Andrić.

Spartak: Jovanović 3, Mrvović, Grozdić 2, Potpara 1, Bižić, Spremo, Kojadinović1, Đurović, Milisavljević, Skuban 4, Petrović 2, Vojvodić, Peić Tukuljac 1, Kolundžić 1, Jovanovski 1, Arđelan.

Već u sredu, 3. februara Spartak dočekuje ekipu Dinama iz Pančeva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 936
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.