Komentara: 0
Pregleda: 2093

Rvanje: Juniori i pioniri Spartaka najupešniji na Prvenstvu Vojvodine

29.03.2021. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Rvači Spartaka bili su uspešni na Prvenstvu Vojvodine i zauzeli 1. mestu u ekipnom plasmanu u obe uzrasne kategorije.
Rvanje: Juniori i pioniri Spartaka najupešniji na Prvenstvu Vojvodine
Foto: Rvački klub "Spartak"

U Hali sportova tokom vikenda održano je Prvenstvo Vojvodine u rvanju za juniore i starije pionire u muškoj i ženskoj konkurenciji. Spartak je bio uspešan i u obe uzrasne kategorije u konkurenciji dečaka u ekipnom plasmanu zauzeo prvo mesto. Subotičani su u konkurenciji 150 takmičara u konkurenciji juniora osvojili jednu zlatnu medalju i po dve srebrne i bronzane medalje, dok su se pioniri okitili sa dve zlatne, srebrnom i četiri bronzane medalje. U konkurenciji juniorki Subotičanke su osvojile srebro, dok su pionirke uzele srebrnu i tri bronzane medalje. 

Spartakovi junior i juniorke ostvarili su sledeće plasmane: Šojom Veselovski u kategoriji 67 kg i Veljko Vrvić zauzeli su peto mesto. Geza Gazdag u kategoriji 72 kg i Nenad Stantić su takođe bili peti. Uroš  Krstin u kategoriji 82 kg bio je drugi, Albert Čupak u kategoriji 87 kgimao je najbolji učinak i zauzeo prvo mesto. Dario Čupak bio je treći u kategoriji 87kg, dok je Aleksandar Šobot zauzeo peto mesto. U kategoriji 130 kg Marko Kopunović zauzeo je drugo mesto, a Kristijan Kujundžić peto. Katrinka Nađ zauzela je drugo mesto.

Rvanje: Juniori i pioniri Spartaka najupešniji na Prvenstvu Vojvodine

Spartak je u ekipnom plasmanu zauzeo 1. mesto, drugi je bio „Proleter“ iz Zrenjanina a treće mesto pripalo je „Potisju“ iz Kanjiže.

Stariji pioniri i pionirke Spartaka ostvarili su sledeći plasman u pjedinačnoj konkurenciji: Dominik Sente u kategoriji 44 kg zauzeo je prvo mesto. U kategoriji 57 kg Nebojša Obradović je bio drugi, a Rajmond Paroci trći. Mustafa Pitić zauzeo je prvo mesto u kategoriji 68 kg. Branko Mijušković i Boško Mijušković u kategoriji 75 kg zauzeli su treće mesto, dok je Marko Bandžić zauzeo peto mesto. Mihajlo Maksimović u kategoriji 85 kg bio je treći. Natalija Udvari u kategoriji 50 kg bila je treća, Tinde Kontra u kategoriji 58 druga, a Beata Kontra treća. Melanija Miklenović u kategoriji 66 kg zauzela je treće mesto.

U ekipnoj konkurenciji Spartak je zauzeo 1. mesto, drugi je „Soko“ iz Sombora, a treći „Partizan“ iz Mola.

Rvanje: Juniori i pioniri Spartaka najupešniji na Prvenstvu Vojvodine

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2093
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.