Komentara: 0
Pregleda: 620

Rvanje: Nađ najbolji na „37. Gedžinom memorijalu“, devet medalja za Spartak u Kanjiži

20.06.2024. u 11:49h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda rvači Spartaka su se nadmetali na dva borilišta. Sebastijan Nađ je poneo titulu najboljeg rvača na 37. Međunarodnom memorijalu u grčko rimskom stilu „Ljubomir Ivanović – Gedža“ gde je sa nacionalnim timom ekipno zauzeo prvo mesto, dok su njegovim mlađi klupski drugari branili boje Spartaka na turniru „Ujhelji Laslo“ održanom u Kanjiži.
Rvanje: Nađ najbolji na „37. Gedžinom memorijalu“, devet medalja za Spartak u Kanjiži

Pobednik 37. Međunarodnog rvačkog memorijala u grčko-rimskom stilu „Ljubomir Ivanović – Gedža“  održanom u Mladenovcu je reprezentacija Srbije. U konkurenciji selekcija Mađarske, Hrvatske, Kube, Brazila, Rusije, Grčke, Severne Makedonije, srpski nacionalni tim je bio najbolji sa osvojene tri zlatne medalje i podigao pobednički pehar. Sebastijan Nađ, rvač Spartaka, u kategoriji 67kg okitio se zlatom a poneo je i priznanje zan ajbolji domaći rvač.

U Kanjiži na turniru „Ujhelji Laslo“ bili su uspešni rvači Spartaka do 8 i do 10 godina gde se nadmetalo 130 takmičara iz sedam klubova. Subotičani su u konkurenciji do osam godina osvojili tri medalje.

Rvanje: Nađ najbolji na „37. Gedžinom memorijalu“, devet medalja za Spartak u KanjižiMartin Deak u kategoriji do 28kg okitio se srebrom, Luka Ivankov u kategoriji 29kg osvojio je zlato, a Mark Ivković u kategoriji 37kg bronzu.

U konkurenciji do 10 godina Spartakov podmladak je doneo šest medalja.

Rvanje: Nađ najbolji na „37. Gedžinom memorijalu“, devet medalja za Spartak u KanjižiDaniel Juhas u kategoriji 23kg osvojio je srebro, Veljko Bosnić okitio se bronzom u kategoriji 28kg, kao i David Štefanek u kategoriji 32kg. Mihajlo Buljovčić u kategoriji 36kg osvojio je zlatnu medalju, Milosav Minić u kategoriji 40kg srebrnu, a Sabo Dominik bronzanu medalju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 620
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.