Komentara: 0
Pregleda: 789

Rvanje: Spartak osvojio 8 medalja na dva turnira u Somboru

06.09.2022. u 12:28h
Izvor: Subotica.com
Tokom vikenda u Somboru su održana dva takmičenja u rvanju grčko-rimskim stilom „Trofej sokola“ i Turnir „Ivan Frgić – Žuti“ gde su se nadmetali takmičari Spartaka. Subotičani su u više uzrasnih kategorija osvojili osam medalja.
Rvanje: Spartak osvojio 8 medalja na dva turnira u Somboru

Na takmičenju pod nazivom „Trofej sokola“ rvači Spartaka osvojili su šest medalja, od toga po jednu zlatnu i srebrnu i tri bronzane.

Prvo mesto  do 13 godina u kategoriji 70kg zauzeo je Nikola Mijušković. Srebrom se okitio Dragan Tankosić do 11 godina u kategoriji 28kg.  Bronze su uzeli: David Štefanek u konkurenciji do devet godina u kategoriji 24kg i Mihajlo Buljovčić u kategoriji 34kg. U konkurenciji do 11 godina Vuk Crnobrnja u kategoriji 31kg i Mate Ljubović u kategoriji 31kg. Žarko Nenadić u konkurenciji do 17 godina u kategoriji 71kg.

Na turniru „Ivan Frgić -Žuti“ srebrnu medalju je osvojio Nikola Mijušković u kategoriji do 70kg u konkurenciji do 13 godina, dok je bronzu uzeo Mario Golubović u konkurenciji do 15 godina u kategoriji 52kg.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 789
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.