Komentara: 3
Pregleda: 11690

Sahranjene radnice „Rodića" koje su poginule u saobraćajnoj nesreći

29.06.2009. u 07:13h
Izvor: Press Online
<p>Na groblju u Liparu sahranjene su radnice &bdquo;Rodića" Dragana Mato&scaron;ević (35) i Ljiljana Marjan (38), obe iz Bačke Topole, koje su poginule u subotu u saobraćajnoj nesreći na putu Subotica - Novi Sad. Treća žrtva udesa Milena Vasić (30) biće sahranjena u Crvenki.</p>
Sahranjene radnice „Rodića" koje su poginule u saobraćajnoj nesreći

Tri radnice megamarketa „Rodić" sa Palića i Blaško Kopilović (66), predsednik Agrarne stranke, poginuli su u subotu ujutru kod Bačke Topole. Nesreća se dogodila kada je Krunoslav Kolar (30), koji je vozio „pasat", udario u „jugo", u kom su se nalazile tri radnice „Rodića" koje su krenule na posao. Od siline udarca „jugo" je odleteo u drugu kolovoznu traku i naleteo na auto u kojem je bio Kopilović.

Iza Ljiljane Marjan ostali su suprug Željko i desetogodišnji sin Nikola, a njeni sugrađani ne mogu da veruju u zlu sudbinu ove vedre, vredne i nasmejane žene. Sat kasnije, više od 500 ljudi na istom groblju u Liparu do večne kuće ispratilo je Draganu Matošević.

- Dragana se radovala novom stanu u koji se nedavno uselila sa svojim izabranikom, sa kojim je inače u dugogodišnjoj vezi. Ne možemo da verujemo da je više nema - priča jedna od prijateljica.

Milena Vasić bila je majka dvoje dece, ćerke Anđele i sina Dada.

- Nedavno je proslavila sinovljev peti rođendan. Bila je srećna žena i posvećena majka - kaže jedna od njenih koleginica sa posla, i dodaje:

- Mislim da niko nije ušao u market „Roda" na Paliću a da se nije pitao da li je moguće da je Milena stradala. Žao im je jer je ona radeći na kasi i u kontaktu s ljudima imala osmeh za svakog kupca.

Jedna od Mileninih poznanica iz novina je saznala da je Milena poginula u saobraćajnoj nesreći.

- Pre dve godine letovala sam sa Milenom. Prošle godine planirale smo zajednički odlazak na more, ali su nam planovi propali. Bile smo u kontaktu i govorila mi je kada se market „Rodić" zatvorio u Bačkoj Topoli da joj je ponuđen posao u objektu na Paliću. Bolje i to, rekla mi je, nego biti bez posla. Nadala se da to svakodnevno putovanje neće trajati dugo i da će naći neki posao bliže kući, suprugu i deci - kaže Milenina prijateljica.
Blaško Kopilović, predsednik Argarne stranke, koji je u subotu putovao poslovno u Niš, biće sahranjen u utorak na Bajskom groblju u Subotici.

 

Izvor: Press Online
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 11690
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.