Komentara: 1
Pregleda: 2847

Sajam sporta u četvrtak na Gradskom trgu

16.03.2022. u 17:11h
Izvor: Subotica.com
Sajam se organizuje po treći put u Subotici, ima za cilj da se promoviše sportska ponuda grada i na taj način privuče što više dece da se bave sportom. Organizatori su najavili učešće 34 sportska kluba sa preko 300 članova, a očekuje se i dolazak dece iz subotičkih osnovnih škola.
Sajam sporta u četvrtak na Gradskom trgu
Foto: Sajam sporta 2020

Osim promocije sporta i zdravih stilova života u okviru Sajma održaće se više edukativnih programa i predavanja za trenere i pedagoge u sportu. Delu programa koji će se održati na Trgu prisustvovaće i Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije, kao i Damir Mikec, srpski reprezentativac u streljaštvu, ujedno i potpredsednik Sportskog saveza Srbije.

Sajam sporta u četvrtak na Gradskom trguPo programu u 11,30 časova na Trgu će biti održana prezentacija projekta „Sport je važan da bi bio zdrav i snažan“, u okviru koje će deca iz predškolskih ustanova sa trenerima Saveza za predškolski sport i fizičko vaspitanje vežbati na javnom času fizičke aktivnosti.

Manifestaciju organizuje Sportski saveze Srbije, uz podršku Ministarstva za sport i omladinu i tehničku koordinaciju gradskog Saveza za sport.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2847
Povezane teme

sajam sporta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.