Komentara: 2
Pregleda: 1023

Sajam zapošljavanja 17. maja u Bačkoj Topoli

15.05.2024. u 08:28h
Izvor: Subotica.com
Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u petak (17. maj), od 10 do 13h, u Domu kulture Bačka Topola (Glavna ulica broj 12).
Sajam zapošljavanja 17. maja u Bačkoj Topoli

Na predstojećoj manifestaciji očekuje se prisustvo 22 poslodavaca koji su iskazali potrebu za velikim brojem obrazovnih profila i radnih mesta.

- Postoji potreba za radnicima sa osnovnom školom koji bi radli kao operateri u proizvodnji u oblasti mašinske, elektro, građevinske, tekstilne i prehrambene industrije. Takođe, iskazana je potreba za zavarivačima, bravarima, operaterima na CNC mašinama, kao i za operaterima u proizvodnji proizvoda od plastike i gume, kao i  proizvoda električne i elektronske opreme za auto industriju. Poslodavcima nedostaju i viljuškaristi, traktoristi, administrativni radnici, konsultanti prodaje, magacioneri, prodavci, radnici obezbeđenja, vozači sa C kategorijom, točioci goriva, kasiri, farbari, stolari, mašinski, elektro i građevinski inženjeri, kao i inženjeri zaštite bilja i agronomi- navode iz subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje i dodaju da postoji potreba i za visokoobrazovanim kadrovima.

Sajam zapošljavanja 17. maja u Bačkoj Topoli

Ilustracija, arhiva

Nezaposlenima će na sajmu biti omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. 

- Tokom razgovora sa poslodavcima imaće priliku da se predstave, da iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak i, što je najvažnije, na istom mestu i u isto vreme da lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru - kažu iz NSZ Filijala Subotica - U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 23 časova
Komentara: 2
Pregleda: 1023
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

bačka topola

sajam zapošljavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.