Komentara: 6
Pregleda: 1617

Sajam zapošljavanja 25. aprila u Bačkoj Topoli, u ponudi 250 slobodnih radnih mesta

23.04.2023. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli, u utorak (25. april), od 10 do 13h u izložbenoj sali Doma kulture (Glavna broj 12). U ponudi će biti oko 250 slobodnih radnih mesta koja će biti popunjena u narednih 6 meseci.
Sajam zapošljavanja 25. aprila u Bačkoj Topoli, u ponudi 250 slobodnih radnih mesta

Na predstojećoj manifestaciji očekuje se prisustvo 20 poslodavaca koji su iskazali potrebu za velikim brojem obrazovnih profila i radnih mesta.

Postoji potreba za radnicima bez obzira na obrazovni profil kao što su šivači, operateri u proizvodnji, radnici na farmi živine, pomoćni farbari, pomoćni stolari, pomoćni radnici u građevinarstvu i gerontodomaćice. Sa srednjom stručnom spremom traženi su zavarivači, operateri na CNC mašinama, brusači, tehničari održavanja elektro ili mašinske struke, električari, operateri u kontroli kvaliteta, bravari, stolari, farbari, magacioneri, konobari i šankeri, administrativni radnici, trgovci, agenti terenske prodaje, savetnici za klijente u bankarstvu i lični pratioci dece sa teškoćama u razvoju - navode iz subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje i dodaju da postoji potreba i za visokoobrazovanim kadrovima - Poslodavci su iskazali potrebu za stručnjacima mašinskog ili elektro usmerenja, inženjerima kvaliteta mašinske ili elektro struke, tehnolozima u proizvodnji hrane, građevinskim inženjerima, šefovima računovodstva i psiholozima.

Nezaposlenima će na sajmu biti omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. 

- Tokom razgovora sa poslodavcima imaće priliku da se predstave, da iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak i, što je najvažnije, na istom mestu i u isto vreme da lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru - kažu iz NSZ Filijala Subotica - U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 1617
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

sajam zapošljavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.