Komentara: 2
Pregleda: 1992

Sajam zapošljavanja sutra u Bačkoj Topoli - na raspolaganju oko 400 radnih mesta

02.06.2022. u 11:14h
Izvor: Subotica.com
Subotička Filijala Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli koji će biti održan sutra, od 10 do 13h u Fomu kulture (Ulica Glavna broj 12).
Sajam zapošljavanja sutra u Bačkoj Topoli - na raspolaganju oko 400 radnih mesta
Foto: Ilustracija, arhiva

Ukupno je iskazano oko 400 slobodnih radnih mesta koja će se popuniti u periodu od 6 meseci od održavanja Sajma zapošljavanja, a na predstojećoj manifestaciji očekuje se prisustvo 20 poslodavaca.

- Nezaposlenima je na sajmu omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova iz njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, kandidati koji traže posao imaju priliku da se predstave, izesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak i što je najvažnije da na jednom mestu, u isto vreme lično predaju prijavu i CV za veći broj slobodnih poslova prema sopstvenom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje - navode iz Nacionalne službe za zapošljavanje Filijala Subotica.

Sajam zapošljavanja sutra u Bačkoj Topoli - na raspolaganju oko 400 radnih mesta

Poslodavci su iskazali potrebu za velikim brojem obrazovnih profila i radnih mesta, gde svako može da pronađe adekvatno zaposlenje kako u osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

- Iskazane su potrebe za radnicima bez obzira na obrazovni profil, pa su tako otvorena radna mesta za šivače, operatere u proizvodnji, za radnike na farmi živinem a traže se i pomoćni stolari i farbari. Sa SSS traženi su zavarivači, operateri na CNC mašinama, brusači, namotavači, presači, tehničari održavanja elektro ili mašinske struke, električari, operateri, na kontroli kvaliteta, bravari, kranisti, mašinski kalupari, stolari, konsultanti prodaje u pozivnom centru sa znanjem mađarskog jezika, administrativni radnici, trgovci, agenti terenske prodaje, magacioneri, konobari i šankeri. Slobodnih radnih mesta ima i za visokoobrazovane kandidate mašinskog ili elektro usmerenja bez radnog iskustva - zaključuju iz NSZ Filijala Subotica. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 1992
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

sajam zapošljavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.