Komentara: 11
Pregleda: 3738

Sajam zapošljavanja sutra u NSZ - u ponudi 300 radnih mesta

09.11.2022. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
U prostorijama subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (Jovana Mikića 12) sutra, od 10 do 14h, biće održan Sajam zapošljavanja na kom će više od 20 poslodavaca ponuditi oko 300 slobodnih radnih mesta.
Sajam zapošljavanja sutra u NSZ - u ponudi 300 radnih mesta

Poslodavci su iskazali potrebe za radnicima bez obzira na obrazovni profil (šivači, radnici na sparivanju i savijanju čarapa, operateri u proizvodnji, građevinski radnici, čistači prostorija, presači, bravari i zavarivači, magacioneri i operateri u kontoli kvaliteta...). Kada su u pitanju lica sa srednjom školom, postoji potreba za operaterima na CNC mašinama, mašinskim tehničarima, elektromehaničarima, mašinbravarima i drugo. Poslodavci su, između ostalog, iskazali potrebe i za inženjerima mašinskog ili elektro usmerenja.

Sajam zapošljavanja sutra u NSZ - u ponudi 300 radnih mestaNezaposlenima je na sajmu zapošljavanja omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova iz njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, kandidati imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostvare dobar utisak i da lično predaju CV za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru.

U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje. 

Sajam zapošljavanja sutra u NSZ - u ponudi 300 radnih mesta

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 3738
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

sajam zapošljavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.