Komentara: 0
Pregleda: 7936

Saobraćajna nesreća na autoputu E-75

15.04.2009. u 15:58h
Izvor: RTV Yueco
<p>Atila Čisar iz Subotice star 38 godina poginuo je jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na auto-putu E 75, dok vozač kamiona Čaba Remete u sudaru nije povređen.</p>
Saobraćajna nesreća na autoputu E-75

Istažni sudija Opštinskog suda u Subotici je naredio da se uradi obdukcija tela.Saobraćaj je na toj deonici puta bio dva časa preusmeravan na put M 22.Saobraćajna nezgoda se dogodina na 13 kilometru auto-puta između Subotice i Horgoša. Vozač automobila marke „opel“, Atila Čisar je za sada iz neutvrđenih razloga prešao u levu saobraćajnu traku i direktno se sudario sa teretnim vozilom, koji je vozio Čaba Remete iz Kanjiže.Vozač automobila se kretao iz pravca Subotice ka Horgošu, a teretnjak je išao u suprotnom pravcu. Kako yueko saznaje automobil je u sudaru podleteo pod kamion i vatrogasci su morali da izvlače vozilo.U policiji saznajemo da su krov na „opelu“ morali da iseku, kako bi izvadili telo vozača. Samo izvlačenje tela od strane vatrogasaca je trajalo više od sat vremena.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 7936
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.