Komentara: 12
Pregleda: 18874

Saobraćajna nezgoda na auto-putu kod Žednika, više povređenih

23.05.2021. u 20:33h > 23:36
Izvor: Subotica.com
Oko 17,30 časova na delu auto-puta između petlja Žednik i Subotica-jug desila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, a zbog čega je saobraćaj bio nešto više od sat vremena u prekidu. Pet osoba je povređeno i transportovano u subotičku bolnicu, jedna od njih sa teškim telesnim povredama .
Saobraćajna nezgoda na auto-putu kod Žednika, više povređenih
Foto: Viber grupa "Uživo sa subotičkih ulica"

Kako saznajemo u Policijskoj upravi Subotica, do saobraćajne nezgode došlo je na 29. kilometru od državne granice, na delu gde se izvode radovi na sanaciji kolovoza. Vozilo marke "Reno" šabačkih registarskih oznaka, koje je dolazilo iz pravca Novog Sada direktno se sudarilo sa vozilom "Fiat Stilo" novosadskih reg. oznaka, koje se kretalo svojom trakom prema Novom Sadu.

Ovom prilikom pet lica je povređeno, Četiri osobe iz Stila i vozač Renoa (70 godina), koji je zatečen u besvesnom stanju sa povredama glave, prebačeni u subotičku bolnicu, gde će biti utvrđen stepen njihovih povreda. Kako saznajemo, više vatrogasnih vozila i ekipa Hitne medicinske pomoći uputilo se iz Subotice na mesto nesreće kako bi ukazali pomoć povređenima.

Saobraćajna nezgoda na auto-putu kod Žednika, više povređenih

Zbog uviđaja saobraćaj iz pravca Graničnog prelaza Horgoš se na petlji Subotica-jug oko sat vremena preusmeravao na državni put 1B reda broj 11, dok se saobraćaj iz pravca Novog Sada odvijao zaustavnom trakom. Nešto posle 19 časova saobraćaj je normalizovan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 18874
Povezane teme

saobraćajna nesreća

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.