Komentara: 0
Pregleda: 829

Saopštenja Gradonačelnika

19.03.2010. u 12:02h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenja Gradonačelnika

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić uputio je zahtev Direkciji za izgradnju grada da se preispita jedinični iznos naknade za uređivanje građevinskog zemljišta koji je na jučerašnjem zasedanju Skupštine grada utvrđen u iznosu od 2.990,00 dinara po kvadratnom metru.

Gradonačelnik je zatražio od Direkcije da razmotri mogućnost za povećanje olakšica za investitore u odnosu na namenu objekta, urbanističke zone i površinu objekta, što bi se odnosilo i na vlasnike objekata koji se nalaze u procesu legalizacije.

Povodom fotografije koja je izašla na poslednjoj stranici jučerašnjeg broja lista „Magyar szó“, na kojoj se vidi turistički pano u parku pored Željezničke stanice u Subotici sa natpisom „Subotica smrdi na Mađare“, Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić saopštava sledeće: „Naš grad Subotica miriše na Mađare, Srbe, Hrvate, Bunjevce, Rome i sve ostale građane. Siguran sam da natpis koji je već danas obrisan, nije delo Subotičanina jer moji sugrađani ne misle na taj način. Uveren sam da je subotički suživot temeljna vrednost koja se, bez obzira na pojedinačne incidente, ne može izbrisati iz duhovnog koda stanovnika ovog grada", ističe gradonačenik Saša Vučinić.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 829
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.