Komentara: 30
Pregleda: 3628

Saopštenje Demokratske omladine

18.04.2012. u 16:03h
Izvor: RTV Yueco
Zadivljujuća je skribomanija takozvanih srpskih naprednjaka. Svakodnevno štancovati saopštenja, što, iako govori o dokonosti, za svaku je hvalu. Saopštenja jesu, doduše, i dalje nepismena, otužna i bez stila, ali je za svaku pohvalu što neko od naprednjaka ume da zamisli i složi prosto proširenu rečenicu. Doduše, u saopštenjima se i dalje „asValtira“ umesto „asFaltira“, ali, ipak, sa radošću u srcu konstatujemo da naprednjaci „svakog dana u svakom pogledu sve više napreduju“.
Saopštenje Demokratske omladine

Ipak, treperimo od neizvesnosti kada ćemo od takozvanih srpskih naprednjaka saznati šta je njihov program za „poštenu i uspešnu“ Suboticu, osim, naravno, očajničke želje da na lokalnom nivou po svaku cenu uđu u koaliciju sa Savezom vojvođanskih Mađara, da Savezu vojvođanskih Mađara izglasaju gradonačelnika i predaju sve ključne resore u zamenu za još pokoji besplatan placić, pokoju „beMzinsku“ pumpicu i još pokoju hacijendicu.

Ne sumnjamo da takozvani srpski naprednjaci raspolažu kadrom koji Subotici garantuje i poštenje i uspeh. Eto, na primer, naprednjaci su u koaliciji sa Velimirom Ilićem koji je oličenje suštog poštenja, sa Bogoljubom Karićem, istinskim primerom uspešne Srbije i sa JUL-om kao takvim.

Neko zlurad bi rekao da se svoj svome raduje, ali kako mi zluradi nismo, verujemo u takozvane srpske naprednjake, verujemo da imaju program i za Suboticu jer smo pročitali njihov program za „uspešnu Srbiju“, njihovu „Belu knjigu“ i ostali fascinirani, jer prva stavka „Bele knjige“ jeste upravo kopanje kanala od Soluna preko Grdeličke klisure, sve do Šandorske bare, gde naprednjaci planiraju izgradnju velelepne marine, te bi tako Šandorska bara konačno postala mondenski centar nautičkog turizma, što je oduvek i zasluživala da bude.

Pritom bi se i mnogo mladih Šandorčana zaposlilo kao mornari na Karićevim jahtama.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 30
Pregleda: 3628
Povezane teme

demokratska omladina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.