Komentara: 53
Pregleda: 6605

Saopštenje GrO Nove demokratske stranke

20.02.2014. u 14:37h
Izvor: GrO Nova demokratska stranka (NDS)
Saopštenje Nove demokratske stranke Boris Tadić - Zeleni prenosimo u celosti.
Saopštenje GrO Nove demokratske stranke

Nova demokratska stranka Boris Tadić – Zeleni zahvaljuje se građanima Subotice, koji su podržali kandidaturu liste Borisa Tadića na parlamentarnim izborima 16. marta.

Tokom prošle nedelje, zajedno sa koalicionim partnerima, Nova demokratska stranka Boris Tadić – Zeleni prikupila je oko hiljadu potpisa podrške, a stranci je za svega desetak dana, pristupilo stotinjak novih članova, među njima  Zvonko Stantić politikolog i Laura Sakal novinar, koji ranije nisu bili politički aktivni.

Novoj demokratskoj stranci Boris Tadić – Zeleni pristupili su i Grgur Stipić, predsednik resornog Odbora za poljoprivredu u Demokratskoj stranci i Marta Aroksalaši, direktorica Dečijeg pozorišta.

Pored njih, pristupili su nam sedam predsednika mesnih odbora DS, Robert Brajkov, Darko Antelj, Dragomir Ubović, Marta Aroksalaši, Stevo Bardak, kao i članovi izvršnog odbora DS i predsednici mesnih odbora, Marko Žigmanović i Adam Pletl, sa svojih 120 članova.

Obaveštavaju se zainteresovani građani i građanke koji žele da se učlane u Novu demokratsku stranku da se kancelarija nalazi na adresi Korzo 7 (pasaž), radno vreme od 9 do 20h. Kontakt mail: subotica.nds@gmail.com i kontakt telefon: 069/33-44-669.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Nova demokratska stranka (NDS)
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 53
Pregleda: 6605
Povezane teme

nova demokratska stranka boris tadić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.