Komentara: 0
Pregleda: 1210

Saopštenje MO DSS-a Palić

18.03.2010. u 12:06h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje MO DSS-a Palić

Mesni odbor Demokratske stranke Srbije smatra da je svaka lokalna, pokrajinska pa i republička vlast davala svakojaka obećanja i nudila neka svoja rešenja koja su građanima budila nadu da će Palić u bliskoj budućnosti u najmanju ruku povratiti ugled koji je nekada imao, i da će se raditi na oživljavanju sportskog, kongresnog, banjskog i svakog drugog vida turizma.

Mi donekle možemo da razumemo pasivnost i nezainteresovanost republičke i pokrajinske vlasti za propadanje Palića, ali nemamo razumevanja za nemo posmatranje i nesposobnost lokalnih vlasti u proteklih 20 godina.

DSS tvrdi da na Paliću ima još mnogo neasfaltiranih ulica, te da mnoge ulice nemaju ni kanalizaciju ni vodovod. Možda bi baš od takvih problema trebalo početi obnovu Palića jer nijedna kuća se na gradi od krova pa ni ova na Paliću, ističe se u saopštenju ove stranke.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1210
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.