Komentara: 0
Pregleda: 3579

Sastanak članova aero kluba "Ivan Sarić"

20.03.2010. u 13:13h
Sastanak članova aero kluba "Ivan Sarić"

U petak 19.03. u 19 časova u prostorijama Mašinsko elektro saobraćajne srednje škole u Subotici na inicijativu clanova aero kluba "Ivan Sarić" Iz Subotice, oformljen je Inicijalni odbor za obeležavanje 100 od prvog leta Ivana Sarića.

Sastanku su prisustvovali: Lazar Kujundžić - MESSS, Branko Pokornić i Stevan Bešlić - Bunjevački KC iz Bajmoka, Darko Antelj - predsednik Skupštine MZ Mali Bajmok, Vitomir Tešanović, Bojan Burger i Goran Vuković - aero klub "Ivan Sarić".

Na sastanku su sagledane želje i pravci u kome bi trebalo da Inicijalni odbor deluje kako bi se ovakav jubilej obeležio primereno.

Zauzet je stav da se ne sme prepustiti stihiji i zaboravu delo našeg sugrađanina koji je sebe i naš grad uveo u istoriju svetske istorije na velika vrata u oblasti koja se ubraja u najelitniji deo civilizacije - vazduhoplovstvo.

Prisutni članovi su obavezani da se kontaktiraju i ostali ljudi iz grada, klubovi koji žive i rade iz oblastii i sfera kojima se Ivan Sarić bavio tokom svog života.

Predloženo je da se kontaktiraju: biciklistički klub "Spartak", FK "Bačka", filatelisti, klub ljubitelja starih motocikala i automobila i drugi. Izdati su konkretni zadaci svim pojedincima za sledeći susret. Konstatovano je da je vremena malo, a da je veliki posao pred nama.

Postavljeno pre 14 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3579
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.