Komentara: 3
Pregleda: 2780

Savremena galerija pokreće volonterski program za starije od 60 godina, prijave u toku

01.11.2022. u 10:27h
Izvor: Subotica.com
Savremena galerija pokreće "Klub 60+", volonterski program za sugrađane starije od 60 godina koji žele da podele znanje, radoznalost i otvorenost sa posetiocima. Volonterski program podrazumeva obuku koja počinje 15. novembra, dok će volonteri prve susrete sa posetiocima imati već od 22. novembra.
Savremena galerija pokreće volonterski program za starije od 60 godina, prijave u toku

Volonterski program sastoji se od uvodne obuke u trajanju od ukupno osam časova, raspoređenih u četiri dana (od 15. novembra do 18. novembra). Nije potrebno da budući volonteri imaju bilo kakvo obrazovanje iz oblasti umetnosti.

Budući volonteri će upoznavati osnove komunikacije sa publikom, podatke o trenutnim izložbama, ali i o istorijatu ustanove i zgrade u kojoj se ona nalazi, Palate Rajhl. Nakon obuke, volonteri će početi svoj rad sa posetiocima Savremene galerije u trajanju od četiri časa nedeljno, pružajući im osnovne informacije o izložbama, umetničkim delima, zastupljenim autorima, kao i o drugim pitanjima. Tako će znanja volontera i njihov jedinstveni način interpretacije značajno pomoći posetiocima da razumeju izloženu umetnost i njen kontekst - objašnjavaju iz Savremene galerije.

Zainteresovani sugrađani mogu se prijaviti pozivom na broj telefona 024/553-725 ili na mejl pedagog.sgsu@gmail.com, do 10. novembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2780
Povezane teme

savremena galerija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.