Komentara: 0
Pregleda: 1347

Savremena galerija raspisala konkurs za izlaganje za 2024. godinu

15.05.2023. u 12:26h
Izvor: Subotica.com
Savremena galerija poziva sve zainteresovane da učestvuju u konkursu za izlaganje za narednu godinu, koji će trajati do 16. juna.
Savremena galerija raspisala konkurs za izlaganje za 2024. godinu

Konkurs za izlaganje, raspisan danas, odnosi se na samostalne izložbe i autorske projekte u oblasti savremene vizuelne umetnosti. Svoje projekte mogu da predlože likovni i vizuelni umetnici, kustosi, istoričari i teoretičari umetnosti.

Odluku o izabranim samostalnim i autorskim projektima donosi Stručni savet Savremene galerije Subotica u roku od 14 dana od završetka Konkursa, odnosno do 30. juna tekuće godine. Odluka će biti objavljena na sajtu Savremene galerije Subotica.

Stručni savet će posebno ceniti predloge projekata koji su usmereni na savremeni vizuelni izraz, koji u umetničkim istraživanjima neguju problemski i ohrabruju kritički pristup izabranim temama, kao i predloge koji svojim sadržajnim kvalitetom utiču na razvoj zajednice u pogledu razumevanja savremene umetnosti.

Prijava na konkurs se vrši putem slanja materijala na mejl adresu info.sgsubotica@gmail.com,  a više informacija o samom konkursu možete pronaći ovde.

Prijave pristigle nakon ponoći 16. juna  neće biti razmatrane.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1347
Povezane teme

savremena galerija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.