Komentara: 0
Pregleda: 1739

Sednica Skupštine Grada 19. februara

13.02.2009. u 10:10h
Izvor: RTV Yueco
<p>U četvrtak će se održati &scaron;esta sednica Skup&scaron;tine grada. Pred odbornicima će se naći 29 tačaka dnevnog reda, koje se odnose na usvajanje rada javnih komunalnih preduzeća i usvajanje nekoliko planova detaljne regulacije.</p>
Sednica Skupštine Grada 19. februara

Predsednik Skupštine grada Jene Maglai je rekao da ranije nije mogao da zakaže sednicu jer je gradsko veće zasedalo u sredu, kada su se i njegovi članovi usaglasili sa dnevnim redom. Maglai je rekao da je jedan od bitnih planova detaljne regulacije i izrada plana za gradnju prečistača u Bajmoku, kao i za kompleks vodozahvata 2 u Subotici. Sednica počinje u 9 časova u Velikoj većnici Gradske kuće.

Nije moglo ranije

Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić za našu televizuje je rekao da Gradsko veće nije moglo ranije da zaseda, jer Javno preduzeće “Direkcija za izgradnju grada” nije na vreme predala program poslovanja za ovu godinu. Gradonačelnik objašnjava da se sa programom Direkcije dalje usaglašava rad i poslovanje drugih javnih komunalnih preduzeća.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1739
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.