Komentara: 0
Pregleda: 1359

Sednica Skupštine grada naredne nedelje

28.04.2010. u 21:26h
Izvor: RTV Yueco
<p>Sednica Skup&scaron;tine grada biće održana naredne nedelje. Članovi gradskog veća danas su potvrdili 29. tačaka koje će se naći na toj ili na nekoj od narednih sednica, a među njima su odluke o programu rada nekoliko javnih preduzeća.</p>
Sednica Skupštine grada naredne nedelje

Po postojećim informacijama, Skupština sledeće nedelje neće dobiti novog predsednika, mada je već sada izvesno da će ovo biti poslednja sednica kojom će rukovoditi samo zamenik predsednika Skupštine grada jer će njen predsednik najverovatnije biti izabran na prvoj narednoj sednici.

Gradsko veće na svojoj 60. sednici razmatralo je 29 tačaka dnevnog reda, koje su usvojene i upućene Skupštinina potvrđivanje. Tiču se planova detaljne regulacije, Odluka o organizovanju i osnivanju pojedinih javnih preduzeća, presonalnih rešenja u upravnim, nadzornim i školskim odborima. Zanimljivo je da će se na narednoj sednici Skupštine grada naći i Programi poslovanja: Direkcije, Čistoće, Stadiona, Radio Subotice i Turističke organizacije grada.

Članovi gradskog veća dali su saglasnost i na izbor direktora pozorišta „Deže Kostolanji" i godišnji izveštaj zaštitnika građana. Utvrđen je i program zaštite, uređenja i korišćenja državnog poljoprivrednog zemljišta. Na licitaciji, koja je planirana za kraj maja, naći će se 12.500 hektara u 428 nadmetanja.

Sednica Skupštine grada, sudeći po najavama koje su se čule nakon sednice veća, biće održana krajem sledeće nedelje. Takođe se moglo čuti da na ovoj sednici neće biti izabran novi predsednik Skupštine grada, ali da će ova sednica biti poslednja koju će voditi samo zamenik predsednika Skupštine, kao što je slučaj sada. Ime i prezime novog predsednika Skupština grada i datum njegovog izbora još uvek nije poznato.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1359
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.