Komentara: 2
Pregleda: 4997

Seoske igre bez granica u nedelju u Bikovu

22.07.2021. u 14:27h
Izvor: Subotica.com
Seoske igre bez granica, 12. po redu, održaće se u nedelju, 25. jula, u parku kod Osnovne škole "Sveti Sava" u Bikovu. Na celodnevnom takmičenju, kroz 10 poligona inspirisanih seoskim motivima i rekvizitima, takmičiće se ukupno 12 ekipa sa po 6 članova.
Seoske igre bez granica u nedelju u Bikovu

Manifestaciju će u 8.30 časova otvoriti gradonačelnik Stevan Bakić, a igre u kojima će takmičarske ekipe odmeriti snage su nesvakidašnje, baš kao i rekviziti, od kojih će se koristiti slama, štule, đermovi, gigantske praćke, traktori, kukuruz i drugi.

Tako će prvih pet igara na programu biti od 9 do 12.30 časova, nakon čega će uslediti pauza za ručak, dok će se igre sa novim setom od pet disciplina nastaviti u 13.45 časova. Na programu su i dečje igre, koje će početi u 17.20 časova, dok će se u 18 časova proglasiti pobednici i dodeliti zahvalnice, medalje i pehari, a potom manifestacija zaokružiti zabavnim programom uz nastup Topic benda iz Subotice.

- Cilj manifestacije je druženje, očuvanje seoske tradicije i prikupljanje donacija za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR - navode iz Udruženja građana "Udruženi pokrećemo selo" iz Bikova, koje je organizator manifestacije.Seoske igre bez granica u nedelju u BikovuOrganizatori poručuju da će svi posetioci tokom trajanja manifestacije moći i da posete radionice za decu, kao i štand NURDOR-a i dobiju pletenicu za dobrovoljni iznos donacije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4997
Povezane teme

seoske igre bez granica

bikovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.