Komentara: 22
Pregleda: 6161

Simfonijski orkestar svira za medicinske radnike i pacijente u dvorištu Bolnice

02.09.2020. u 15:24h
Izvor: Subotica.com
Simfonijski orkestar svira za medicinske radnike i pacijente u dvorištu Bolnice

Kako bi izrazili zahvalnost medicinskim radnicima i ukazali poštovanje pacijentima koji se bore sa virusom kovid-19, Subotički simfonijski orkestar održaće sutra (četvrtak, 3. septembar) koncert u dvorišu Opšte bolnice Subotica, s početkom u 14 časova.

Na repertoaru će se naći muzika iz domaćih i stranih filmova, a nastupiće solisti Mirna Radulović i Ljubomir Popović uz pratnju Subotičkog simfonijskog orkestra, pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića.

Simfonijski orkestar svira za medicinske radnike i pacijente u dvorištu BolniceIz Subotičkog simfonijskog orkestra napominju da će se prilikom održavanja koncerta sve epidemiološke mere poštovati, te podsećaju da je na otvorenom prostoru dozvoljeno prisustvo najviše 500 posetilaca istovremeno, tako da se između prisutnih održava distanca od najmanje jedan i po metar, uz obavezno nošenje zaštitnih maski.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 6161

Povezana vest

Povezane teme

subotička bolnica

opšta bolnica

simfonijski orkestar

medicinski radnici

bolnica subotica

korona virus

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.