Komentara: 2
Pregleda: 6357

"Škola zdravlja" poliklinike Badawi

15.09.2016. u 15:46h
U organizaciji Škole zdravlja Poliklinike Badavi u četvrtak, 22. septembra će u sali 213 na Otvorenom univerzitetu biti održano prvo besplatno predavanje na temu „Alternativna medicina i komplementarni pristup u lečenju i dijagnostici“, sa početkom od 17 časova.
"Škola zdravlja" poliklinike Badawi

Škola zdravlja je namenjena svima koji žele da unaprede svoje i zdravlje bliskih osoba, kroz komplementarnu medicinu, odnosno grupu dijagnostičkih i terapijskih disciplina.  Tročasovnu edukaciju će sprovoditi lekari i terapeuti Poliklinike „Badavi“, kao i eminentni stručnjaci iz zemlje i regiona.

- U Školi zdravlja ćemo pričati na razne teme čija je suština kako da bolestan čovek  što lakše i komplentnije se isceli i kako zdrav da ostane što duže zdrav u dobroj, psihofizičkoj kondiciji, aktivan i kreativan na radost svoju i svog okruženja. Primenjivaćemo spoj oficijalne i alternativne medicine, to je kao novčić koji ima dve strane, nerazdvojiva celina a obe imaju svoje mesto i značaj. Kroz Školu ćemo prezentovati kakve su mogućnosti, kako taj spoj može doneti korist svim učesnicima - kaže dr Marija Krmpotić Badavi, specijalista opšte, kineske i kvantne medicine  i dodaje da će Školu voditi članovi holističke ordinacije  - U holističkoj ordinaciji na čelu sa dr Katarinom Badavi, radi još tri lekara oficijelne medicine i 8 teraputa iz alternativne grane.

Nakon prvog besplatnog predavanja, edukacija će kroz besplatna ali i komercijalna predavanja i radionice biti nastavljena na Otvorenom univerzitetu u dogovorenim terminima. Pored teorijskog dela polaznici će imati mogućnost da probaju sve terapijske procedure po preporuci lekara.  

Podršku organizaciji Škole zdravlja, pružio je i Grad Subotica.

- Uvek ćemo podržavati aktivnosti koje se tiču zdravstvene edukacije, podizanja svesti za prevenciju. U fokusu bi uvek trebalo da bude pojedinac, njegova odgovornost prema zdravlju, porodica a time i celo društvo - kaže član Gradskog veća za oblast socijalne zaštite, Ilija Đukanović i najavljuje da će Grad  nastaviti da podržava slične projekte Poliklinike „Badavi“.

Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 6357
Povezane teme

badawi

poliklinika badawi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.