Komentara: 2
Pregleda: 1976

Skuplje grejanje u Subotici

04.11.2009. u 17:03h
Izvor: Blic
<p>U Subotici bi danas trebalo da poskupi grejanje i parking za dozvoljenih zakonskih osam odsto predviđenih u ovoj godini. Odluku o promeni cenovnika donela je Gradska skup&scaron;tina Subotice u petak na zahtev JKP &bdquo;Subotička toplana" i JKP &bdquo;Parking".</p>
Skuplje grejanje u Subotici

Korisnici grejanja u stanovima će plaćati umesto dosadašnjih 62 dinara po kvadratnom metru 67,11 dinara bez PDV-a. Za obračun po kalorimetru, stambeni potrošač će sada morati da izdvoji 5,5 dinara umesto dosadašnjih 5,1 dinar za kilovat-čas. Za poslodavce nova cena po instalacijama i snazi je 9,88, a po kalorimetru 8,63 dinara.
Osim poskupljenja parkinga uvedena je nova zona, takozvana poslovna zona u okolini Gradske kuće koja će se naplaćivati ubuduće 35 dinara po satu. Parking kod Narodnog univerziteta ostaje otvoren parking i pripada takozvanoj „narandžastoj zoni" i naplaćivaće se 30 dinara. Toliko će plaćati i korisnici parkinga kod gradske pijace koja takođe postaje otvorena i pripada „ljubičastoj zoni". Nova cena za „crvenu zonu" je 24,61 dinar, a za „žutu" 18,36 dinara.

 

Izvor: Blic
Postavljeno pre 14 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1976
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.