Komentara: 30
Pregleda: 4276

Slavenka Cvijetić "preletela" u poziciju

28.12.2012. u 00:38h
Izvor: SuMedija
Odbornik Nove Srbije u novom sazivu Skupštne Grada Subotica, Slavenka Cvijetić, napustila je kolaciju „Pokrenimo Suboticu”, u kojoj je Nova Srbija bila u savezu sa Srpskom naprednom strankom, i kao samostalni odbornik se pridružila koaliciji na vlasti.
Slavenka Cvijetić "preletela" u poziciju

Konkretan razlog za napuštanje grupe opozicionih poslanika, i „preletanje” u tabor stranaka u koaliciji na vlasti nije saopšten, ali nisu ni demantovane pretpostavke o neslaganjima sa bivšim koalicionim partnerom. Zanimljiva je činjenica da Nova Srbija prvi put u loklanom parlamentu ima svog odbornika, ali i tajming „preletanja”, kada se posle promene vlasti u Republici i u mnogim lokalnim sredinama najavljuju izvesne promene.

- Odluku da budem samostalni odbornik doneo je Glavni odbor Nove Srbije u Subotici, a poštujući stranačku volju, od danas sam svoj odbornički angažman i rad stavila u službu Skupštine Grada i građana Subotice, zajedno sa koalicijom na vlasti.Verujem da će ovaj potez Nove Srbije naići na razumevanje javnosti, jer nam je cilj da kao stranka demokratske orijentacije konstruktivno delujemo na razvoju Subotice.Dugo smo bili u opoziciji i sa te strane nismo bili zadovoljni svojim doprinosom razvoju grada, niti smo mogli da se razvijamo kao politička stranka- istakla je Cijetić za “Subotičke novine”.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 4276
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.