Komentara: 1
Pregleda: 2848

Smanjene naknade za postavljanje reklama na fasadama

03.09.2011. u 19:57h
Izvor: RTV Yueco
Smanjene naknade za postavljanje reklama na fasadama

Naknada za isticanje reklame na fasadsama zgrada u Subotici smanjena je sa 7.000 na 1.990 dinara, izjavio je direktor Međuopštinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture Geza Vaš.

Po njegovim rečima, gradske vlasti su se odlučile na ovaj potez kako bi olakšale namete preduzetnicima koji rade centru grada, a koji u velikom broju dolaze u Zavod kako bi dobili odgovarajući dozvolu za postavljanje reklamne table.

Da podsetimo, svi preduzetnici koji posluju u zaštićenom jezgru grada, imaju istaknutu vitrinu ili reklamu koja nije u skladu sa Odlukom o uslovima i načinu postavljanja natpisa poslovnog imena, oglasnih sredstava, zaštitnih i tehničkih uređaja u Gradskom jezgru Subotice i na Paliću moraće da je uklone. Uslove i način postavljanja određuje rešenjem Međuopštinski zavod za zaštitu spomenika kulture Subotica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2848
Povezane teme

reklame na fasadama

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.