Komentara: 4
Pregleda: 1795

Smotra vina u okviru "Berbanskih dana" na Paliću 10 i 11. septembra

02.09.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
“Berbanski dani” na Paliću ove godine će se, po 32. put, održati 10. i 11. septembra, na “Velikoj terasi”. Red vitezova vina “Arena Zabatkiensis” u ovom programu učestvuje od svog osnivanja, 2001. godine.
Smotra vina u okviru "Berbanskih dana" na Paliću 10 i 11. septembra

U program “Berbanskih dana” uvrštena je Smotra vina iz subotičkog, telečkog i potiskog vinogradarskog rejona, što je ranijih godina bilo deo programa koji se izvodio u maju mesecu, pod nazivom “Palićke vinske svečanosti".

- Smisao Smotre je da vinari ovih reona pokažu svoja vinska dostignuća i tako zajednički doprinose povećanju broja posetilaca i prometa na “Vinskim putevima”, u ovim krajevima, a cilj je da se ističu i afirmišu vrednosti vina iz ovih rejona - objašnjava Dragutin Miljković. - Na Smotru se pozivaju ljudi koji na razne načine mogu doprineti afirmaciji i plasmanu vina, zatim turističke agencije, mediji, vinski stručnjaci, trgovci vinima, ugostitelji, ljubitelji vina...

Smotra vina u okviru "Berbanskih dana" na Paliću 10 i 11. septembraSmotra će se održati na Velikoj terasi na Paliću, na kojoj će organizatori, vinari i posetioci uživati pun komfor. Ocenjivanje će obaviti međunarodni žiri po skali od 1 do 100 bodova, a proglašenje rezultata će biti u subotu, 10. septembra, takođe na Velikoj terasi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1795
Povezane teme

dragutin miljković

arena zabatkiensis

pudari

smotra vina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.