Komentara: 29
Pregleda: 30410

Snažno nevreme protutnjalo Suboticom, hitne službe imaju pune ruke posla

23.06.2023. u 23:47h
Izvor: Subotica.com
Snažno nevreme protutnjalo Suboticom, hitne službe imaju pune ruke posla

Jako olujno nevreme praćeno kišom i ledom nešto posle 20 časova nadvilo se nad Suboticom i okolinom. Na društvenim mrežama smenjivale su se informacije iz raznih delova grada, sa slikama polomljenih grana i odvaljenih limenih delova krova, kao i video zapisima kojima je dokumentovan snažan vetar, munje i led koji se sporadično smenjivao sa kišom.

Sirene Hitnih službi odjekivale su širom grada, vatrogasci-spasioci i dok pišemo ovaj izveštaj imaju pune ruke posla, baš kao i interventne službe "Čistoće" i "EPS-a".

Za sada najviše problema je pravio olujni vetar, lomio grane, izvaljivao stubove i kidao elektroinstalacije. Građani su na društvenim mrežama javljali svoju nevolju, upozoravali na opažene potencijalno opasne situacije.

Građani prijavljuju i veći požar u Maloj Bosni uz komentar da su se lokalni paori masovno angažovali mehanizacijom da priteknu u pomoć. Za sada nije najjasnije gde je izbio požar, a spominju se neka imanja (Blaženke i Jakova) sigurno poznatija meštanima.

Prošlo je više od sat i po vremena od prvog jačeg naleta vetra, čini se da nevreme posustaje, iako pogled u nebo i dalje ne sluti na optimizam.

Izgleda da je pred nama duga noć, a mnogi sugrađani će provesti naredne sate u saniranju posledica ovog nevremena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 29
Pregleda: 30410

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.