Komentara: 4
Pregleda: 6823

Sneško Belić od 4.5 metra

08.02.2010. u 21:26h
Izvor: RTV Yueco
Sneško Belić od 4.5 metra

Naselje Aleksandrovo danas je dobilo svoju snežnu maskotu. Reč je o snešku beliću čija visina prelazi 4 metra, a kojeg su tokom današnjeg dana posećivali i deca, a i oni stariji, koji su svojim fotoaparatima i mobilnim telefonima fotografisali delo trojice mladića, čiji je glavni cilj bio da iznenade decu iz obližnjeg obdaništa.

Tvorac ideje o dzinovskom snešku bio je Srđan Laušev koje je sa još dva drugara juče popodne počeo sa pravljenjem, verovatno najvišeg sneška belića u Subotici. Srđan kaže da su im oko pravljenja sneška pomogla i deca iz komšiluka, a njihov cilj, osim zabave, bio je i iznenađenje za mališane iz obdaništa „Alisa“.

Iako je iznenađnje trebalo da bude samo za decu iz obdaništa, iznenadili su se svi koji su prolazili ulicom u kojoj sneško stoji. Vaspitačica Gordana Lušev dovela je svoju grupu „Bubamarice“ kako bi videli ovog dzinovskog sneška belića. Ona kaže da deca nikada nisu videli ovako visokog snežnog čoveka i da su oduševljeni što mogu da se igraju pored njega.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6823
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.