Komentara: 3
Pregleda: 5392

Sniženja cena - velika šarena laža

01.07.2011. u 19:58h
Izvor: RTV City
Sniženja cena - velika šarena laža
Ako kojim slučajem ovih dana imate višak novca u novčaniku, onda za vas prodavnice obuće i odeće predstavljaju pravo iskušenje jer sa izloga prosto mame obaveštenja o sniženjima od 20 do čak 80 odsto. Ali, ushićenje na pomisao da ćete se za male pare domoći komada garderobe ili cipela koje merkate nedeljama, splasnuće čim uđete u prodavnicu jer ćete videti da između cene od koje vam se ledio novčanik i one snižene ili uopšte nema razlike ili je neznatna.

Sezonska sniženja izgleda imaju smisla i opravdavaju procente koje reklamiraju samo u inostranstvu, gde zaista za malo novca možete lepo i jeftino da se obučete, ali ne i kod nas, s obzirom na to da većina trgovaca prvo podigne prvobitnu cenu pa je onda snizi. Obrni, okreni, dođe vam na isto. I sudeći po onome što smo danas čuli od vas, svesni ste da su sniženja, čast izuzecima, velika šarena laža.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 13 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 5392
Povezane teme

sniženja cena

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.