Komentara: 0
Pregleda: 203

Spartak danas dočekuje Čukarički

03.02.2023. u 15:43h
Izvor: Subotica.com
Spartak danas dočekuje Čukarički

Nakon dvoipomesečne pauze nastavlja se trka za bodove u Superligi. Na premijeri  prolećnog dela šampionata, Spartak će danas od 18 časova na Gradskom stadionu ugostiti  Čukarički. Pred duel sa „brđanima“ u taboru „golubova“  veruju da dobrom igrom uz veliku motivaciju mogu do pobede.

- Pripreme su odrađene odlično na vrhunskom nivou, igrači su sve zahteve ispoštovli i ubeđen sam da ćemo u nastavku uzeti mnogo  više bodova – kaže Ljubiša Dunđerski, šef struke Spartaka - Na startu nastavka nam dolazi u goste jedna dobro organizovana i ofanzivna ekipa, Čukaričkog sa dosta dobrih pojedinacai vrlo dobro znamo kako igraju, ali mi treba da gledamo nas. Izaći ćemo motivisani da pokažemo pravo lice pred svojom publikom i da sva tri boda ostanu u Subotici.

Nikola Srećković, kapiten Spartaka pred prolećnu premijeru i utakmicu sa Čukaričkim, ekipom koja je trenutno treća na tabeli poručuje

- Na samom startu drugog dela prvenstva nam dolazi Čukarički, ekipa o kojoj ne treba mnogo reči trošiti. Potrudićemo se da već na startu pred svojim navijačima uzmemeo ceo plen. Trenutno smo na poziciji  koja je ni gore ni dole, tako da sa tri dobra rezultata možemo ući u mirnu luku, ali isto tako i sa negativnim nizom  možemo da odemo u borbu za opstanak. Zato od starta moramo biti veliki optimisti i protiv “brđana“ izaći izuzetno fokusirani da uzpobedimo – jasan je Srećković.

Spartak danas dočekuje ČukaričkiSpartak je okončao saradnju sa četvoricom igrača, a u redove subotičkog superligaša došla su šestorica novajlija. Vojo Ubiparip je pojačao konkurenciju u napadu, potom su Marko Bugarin, Jovan Marinković (štoperi) i Dženan Bureković (levi bek) pojačali zadnju liniju, a tamnoputi Edmund Ado i Osei Kvaku Bonsu vezni red.

Juče su i zvanično predstavljeni Dženan Bureković, Osei Kvaku Bonsu i Marko Bugarin.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 203
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.